Sloupek odborů – květen 2020

Volby do orgánů ZO na volební období 2020 – 2025

V letošním roce se v průběhu června až září uskuteční volby do orgánů ZO. Volby do dílenských výborů a výboru ZO se uskuteční podle dosavadního modelu tj. v rámci jednotlivých dílenských organizací. Funkční období se nově zavádí jako pětileté, na základě odsouhlasené změny na posledním Sjezdu OS Stavba ČR.

Ve smyslu usnesení březnové konference ZO v loňském roce se předseda výboru ZO zvolí na prvním zasedání nově zvoleného výboru ZO v průběhu měsíce září.

Zájezd ke Dni dětí a Společenský večer byl zrušen

Letošní zájezd ke Dni dětí i společenský večer na parníku byly zrušeny z důvodu pandemie COVID 19.

Rekreační zařízení Sokol v Pasekách nad Jizerou a Trnávka na Vysočině

Zahájili jsme rekonstrukci části rekreačního střediska v Pasekách nad Jizerou (zvané „Depandance“). Aktuálně probíhají vyklízecí a bourací práce uvnitř přístavby. Předpoklad zprovoznění před zimní sezonou stále platí, o možnostech rezervování ubytování budeme včas informovat. A to i s ohledem na nadcházející letní sezonu, kdy bude možné ubytovat se v hlavním objektu Sokola. Jak Sokol, tak i Trnávka, obě rekreační střediska budou letošní letní sezonu o něco volnější, dětské letní tábory totiž nebudou vzhledem k okolnostem plně obsazené jako v minulých sezonách. Připravujeme rezervační systém na ubytování, o jehož spuštění dostanou informaci v brzké době všichni zaměstnanci.